everywhere

godmorgon!

Igår blev det fest iallafall. Det kunde blivit riktigt kul, men det blev sådär.
Jag Elin Sara och Alice åkte till stenungsund runt 10 och var där runt halv 11
och träffade massa gammalt och nytt folk =) Det var trevligt men det var så sjukt mycket folk, seriöst. Snacka om att man hade värsta paniken när man skulle ut, in, gå på toa osv. Runt halv 1 blev allt helt kolsvart, alla lamporna stängdes av, musiken och allt! Det var inte lätt när alla skulle hitta sin jackor och skor i den lilla hallen, rätt komiskt ;> Vi drog iallafall hem vid 1 kanske? Det var trevligt så länge det varade!

Idag är det massa fester igen men jag Sara David och Elin ska nog kolla på film,
systrar i jeans 2 hade vi tänkt (:
Tar nog med systemkameran så blir det lite bilder. Egentligen är det så himla onödigt att jag har köpt en systemkamera, jag vet ju knappt hur man tar kort. Måste läsa instruktionerna mer, haha. Tänkte att kusin Melinda kunde hjälpa mig, hon är proffs! =) Funderar på att göra ett litet bildspel på mitt 2008 som kanske kommer upp här, bättre sent än aldrig ;>

Nu ska jag nog börja städa mitt rum även fast det inte är stökigt, ända sedan jag möblerade om i mitt rum har jag haft städat hela tiden. nästan.. Sedan kanske jag tar en lååång promenad med Gavin Degraw i öronen!

dagens låt; james morrison, nelly furtado - broken strings
http://www.youtube.com/watch?v=IrZcB-9i7I0

/jg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0