klänning

Min klänning eller vad det nu är har kommit. Visst passar den bättre på tjejen som hade den på omslaget (jävla modeller..), men jag är nöjd! Nu ska jag iväg till my friends. Ha en bra fredagskväll och en bra lördag med förresten!





Kate

åhå, Helg!

Min helg är planerad till tusen. Idag ska jag till Sara med Elin och vi ska ha en spa-kväll :) Imorgon är det match med division 2 och sedan kommer det ungefär 1000 people hit. På söndag ska jag plugga stjärten av mig.


bäst

plusgymnasiet

Hemma efter en lååång dag.

Hade ju sovmorgon till 10 men det borrades och fixades utanför mig klockan 8 så då var jag helt klarvaken, underbart... Det där med att vi skulle komma vilse var 100 procent rätt. Vi visste inte ett skit, vi frågade många men alla var lika allmänbildade som oss, alltså 0. Men tillslut hittade vi det konstiga gymnasiet, i ett höghus med 4 andra skolor, helt wiiierd. Det där med att presentera oss var också helt rätt. Vi kom in i ett rum med 70 ögon stirrandes på oss. HE, TJENA!!!!!! Sen hade dem en lektion på 3 timmar. Det var rätt fritt så dem fick sminka varandra, färga ögonbryn, noppra ögonbryn, fixa frisyrer osv. Verkar faktiskt skitbra! Jag ska ju inte gå i Uddevalla utan i Göteborg men var och kollade i Uddevalla för det har inte startat i Göteborg än. Väldigt mycket Uddevalla och Göteborg i en mening, hähä.






Vi gick ner till stan och käkade med, buffé<3. Kom hem runt 6 och hade då missat halva träningen men åkte upp ändå för att kolla lite och äta, igen.... Division 2 match på lördag iallafall!

Nu ska jag sova, efterlängtat som få. Sängen är nog den bästa uppfinning som har skapats, right?

/jg♥

oh, chariot




Nä, det där med att plugga hemma är nog inte min grej. En skriven mening och helt plötsligt var det något bra på tv eller oj va hungrig jag blev eller liknande. Nja, att plugga i sista sekund och jobba stenhårt så jag får huvudvärk, det är tyvärr min grej..

Imorgon är jag och Ida vilse i Uddevalla och nervösa på vad som komma skall, haha. Men seriöst, för det första, Ida kommer försova sig. För det andra, Tåget kommer vara försenat och vi kommer komma försent till skolan. För det tredje, vi kommer få presentera oss för 30, 18 åriga coola elever......, . För det fjärde, dem som ska ta hand om oss tror vi ska på där (vi ska gå i göteborg). För det femte, vi kan inte läsa en karta.. Mycket klagande här, bara att stå emot and be a man!!


Pretty avis på Puttrik and daddycool.
Manchester-Inter. CHRISTIANO!
(u)


xoxo i know you love me, johanna´
-skulle få till det lite coolt men lät bara töntigt........


hold on

Jag är skit irriterad för att hela blogg sidan cpar totalt. Fattar verkligen ingenting just nu, men min header får vara där tills jag fattar lite mer.

Jag ska försöka få lite plugg klart, såsom resedagboken och bokrecension i Engelska.
Nästa inlägg lägger jag upp systemkamera bilder, så checka dåå!


onsdag

Ibland förstår jag inte varför Sara har en mobil, jo visst för att skicka onödiga gratis sms när jag knappt har pengar, för att lyssna på robin bengtsson eller för att ALDRIG SVARA!! Efter en timma brukar hon skicka ett sms "vad ville du?" EFTER EN TIMMA JA. Lilla vän, du är bra men du skulle liksom vara pricken över i:et om du svarade någon gång!!!

Pust, nu fick jag ut min ilska.

Idag gott folk, var det skola. Efter den var jag och Sara så snälla vänner så vi överraskade Elin med kladdkaka eftersom hon har varit sjuk i en vecka. Men imorgon kommer hon äntligen! Fast vet ni vad, då är inte jag i skolan. För då ska jag på studiebesök, wooooho. Sovmorgon till cirkus 10, love!

ps. nu svarade hon, fniss. ds.



Nu ska jag fixa, skriver om cirkus one hour typ.


header

Jag och Sara är lyckliga för vi kan fixa snygga headers nu. Jag har skit bråttom till träningen så den jag har nu är fel och jättekonstig, men den får duga tills imorgon. För imorgon kommer en snygg. Tjadå!

sara - kolla in headern jag och sara har fixat, imorgon fixar jag min!

!

                                                       Ni är kärlek!





Jag; Jag har världens huvudvääääärk....
mamma: Ta en alvedon och lägg dig i sängen
J; jag har hört att glass är bra........

style by stars


Beställd. 149 riksdaler
http://www.stylebystars.com/default.aspx

Jag har huvudvärk och har insett att en person var snyggare för ungefär 1 årsedan, ge tillbaka hans utseende, tack!


one

För visst älskar man söndagar? Även fast dem är de segaste dagarna i världen.

Idag har jag rensat min dator. Mestadels av alla mina bilder ligger nu på skivor, höll på över 2 timmar men det vart det värt! Filmer och annan skit har jag också rensat, duktig har jag varit med andra ord. Och eftersom jag har varit så duktig så fick jag ju belöna mig själv. När jag och pappa var och handlade förut köpte jag big-pack glass med 3 smaker, ni vet den man alltid åt när man var mindre + massa massa frukt. Så ikväll när jag kollar på gossip girl så sitter fruktsallad med glass fint som bänken!

Skolveckan kommer bli slapp. På tisdag har vi skridskor och på torsdag ska jag och Ida på studiebesök på gymnasiet vi antagligen ska gå på. Bara två träningar denna vecka + match, så slapp vecka helt enkelt.

Har också varit ute och tagit lite kort! Nu ska jag duscha, hejs.



listen

.. till dem som knappt ger oss en tanke



Klockan 8 imorse stod Ozzy och jamade utanför min dörr, jävla katt...

Matchen igår var skitkul! Konstgräs och massa massa snö, halkigt som fååå men det var kul. Det blev 2-2 och jag fick in ett mål med min älskade bästa vänsterfot, haha. Eftersom dem har legat i division 2 i göteborg så var vi grymma!

Sara har också fixat en liten header till mig och samtidigt skrev hon ett litet inlägg, visst är hon söt. DU ÄR UNDERBAR!

Jag är lycklig för att idag är det ingen träning och inte imorgon heller. Söndags-träningarna var ju inte direkt min och kvickis favvo träning, utan vi föredrar mindre springning, haha :) Och idag spelar division 2 så hoppas på krooss gånger 1000 även fast vi möter ett division 1 lag. 93 och uppåt plus elin94, spelar i A-laget i Vallens if men vi spelar i två olika divisoner. Div 2 och 3. Bara så att ni vet... hähä



 
Im in love with dessa armband, så sjukt snygga! Ja tack i födelsedagspresent.

/jg♥

Till Johanna.




Du är verkligen en speciell vän

Är det någon som har sagt hur speciell du är
Ljuset du sänder ut kan till och med tända
en stjärna
Jag är så glad att jag har just dig som vän.
 
/ Sara Andén



down

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att
vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att se livet som det är, acceptera dess kraft och att ta del av den, att ett fall till botten eller att slå sig hårt inte är hela världen. Att vara stark är att våga hoppas, när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret, och att alltid kämpa för att nå dit.



Headern var skitsnygg men den går SÅKLART inte att lägga in här, BLIR SÅ TRÖTT!

Idag mår jag great och idag är det första träningsmatchen mot Mossen. Snö + fotboll kan bli kul, hähä. Ikväll ska jag till Elin med några nice girls. Vi ska bada i jacuzzin och sen antagligen dra ut senare!


en dag när jag Sara och Louise var på torp råkade Bengan vara där och han
ville så gärna att jag skulle ta kort på han, så visst gjorde jag det. Han tyckte
vi var så gulliga så han ville gärna träffa oss igen. Men frågan är den att vi är
så himla upptagna nu förtiden, tyvärr bengis. Men snart kan vi träffa dig!

Jag har faktiskt tagit kortet och han är ju bara helt okej rolig. Bra att du tycker som mig Richard!! ;>




gavin degraw

världens finaste låt, just nu.






everytime



ÅH VAD JAG ÄR SUR!

Jag tog kort idag. Fick världens finaste bilder, vet ni vad? Dem raderades..
Jag finner inga ord hur besviken jag är.
Seriöst, gråter nu...

HAHAH, nää. Nu ska vi vara glada för att idag är det fridaaaaaaaaaaay!

Idag fick vi våra kära FULA skoltröjor.




Nu ska jag äta fläskfilé med pommes och sedan en efterrätt. Detta är inte varje dag så nu ska jag njuta och fundera ut vad jag ska hitta på idag/kväll!


snöstorm

SNÖSTORM GÅNGER 25679 kan man lugnt säga. Vi spelade på snön och det var bara lite sådär halkigt.. typ att man aldrig rörde bollen för att den åkte iväg, men det var funnnyy!

Jag tänkte på det igår när jag kollade one tree hill, hähä. Att jag började smått gråta när en gulligplutti kille som lucas (chad michael murray) grät. Hans tårar forsade och han var så ledsen så jag kunde inte hålla inne tårarna. Tänk om en kille jag är kär i gråter framför mig? Jag kommer typ... åh herre.. lägga mig ner på marken, eller kanske springa bort.  Killar där ute, för att slippa problem - gråt aldrig för mig så är ni gulliga :)

IMORGON ÄR DET FREDAG, fyttirackan va efterlängtat!! Min helg ser bra ut änsålänge.. Eller, lite matcher och festa med flicksen! =) Och vet ni vad? Jag vill ha stentvättade jeans leggins so badly....... buhu, i min plånbok ligger det typ 1,50 kronor...... det kommer jag rätt så långt med ! OBS; Imorgon tar jag kort with the systemkamera, SÅ BILDER KOMMER FÖRHOPPNINGSVIS IMORGON, CHECKA IN DÅ!


En klockren bild på mig och Elund skolavslutning i 8an!

Nu ska jag dejta mina älskade kuddar och längta tills skolan tickar 14.20 imorgon, HELG!



/jg♥



bring me to life

klockan är 4 och dethär är ekot! =)

Eftersom jag har varit så duktig idag så fick jag belöning av mig själv ↓ 

                                                                                 
hahahah, så jeflans gooott.

Idag blir det träning, as usual. Men idag ska Sara träna med, det blir extra bra!

Jag har inte så mycket att skriva så här får ni ett ROLIGT test, hu..

1. Fullständigt namn? - Johanna Eva Gustafsson
2. Exakt ålder? -  15 år och 11 månader, typ
3. Bor ? - Jörlanda, the big city (H)
4. Bor tillsammans med? - fader moder and brother
5. Husdjur? - cat
6. Färg på ditt hus? - vitt
7. När är du född? - 13 mars 1993 :)
8. Klass? - 9a
9. Vilket år tar du studenten? - 2012 I guess?
10. Något jobb? - yepp, snart
11. När ska du sova ikväll? - tidigt!
13. Duschat idag? - nepp
14. Kramat någon idag? - Japp
15. Pussat någon idag? - ozzy? :D
16. Vad har du ätit? - glass och mat i skolan
17. Dagens klädsel? - mjukisbyxor, kofta
19. Dagens sötnos? - oj, det får la bli Ozzy, HAHA 
20. Dagens roligaste? - Richard och Emil!!!!!
21. Har du många vänner? - man kan inte ha för många
22. Hur många har du kysst? - i don't know?
23. Vem kramade du senast? - ozzy, AHAHAHAH. JAG ÄR SÅ JÄVLANS COOL
24. Hur många vill du ha sex med? - who know?
25. Hur många har du kysst/ strulat med inom en 24 h period? - gothia und dana..
25. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - nepp!
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Händer i helgen? ;) fruuunn tobbelito

FAVORIT:
31. Film? - pearl harbor,
32. Låt? - everywhere
33. Mat? - finns nog inte tid att räkna upp allt :) men kött funkar alltid
34. Dryck? - milkis
37. Stad? - Göteborg!(L)
38. Land? - Thailand
39. Ämne i skolan?- svenska, slöjd och hemkunskap
40. År? - 2005

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Peyton i one tree hill, fnizZzZz
42. Personen du kysste? - haha, hemlis
43. Gången du spydde? - oj, ingen aning..
44. Gången du grät? - Igår när jag kollade på One tree hill.
45. Pizzan du åt? - vet inte
46. Gången du var i göteborg? - en veckas sen typ
47. Gången du var i stockholm? - när jag var liten, typ 6 år?
48. Gången du var full? - kommer inte riktigt ihåg.
49. Gången du var hög? - never
50. Personen som såg dig gråta? - One tree hill gänget ;)

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - egentligen hund men vill inte svika kära ozzy
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda
54. Tv-spel eller datorspel? - TV-spel!
55. Singel eller upptagen? - singel just nu
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - nothing
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - paradies hotel ;$
60. Svart hår eller blont? - don't matter
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller stockholm? - GÖTEBORG!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - coke
66. Pizza eller kebab? - beror på ..
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? -  båda
69. Leva eller dö? - leva ofcourse

ANTAL:
70. Personer du älskar? - den är klurig den..
71. Personer du hatar? - Ingen
72. Personer som sagt jag älskar dig? - dom som älskar mig antagligen..
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - gothia..
74. Glassar du ätit på en dag? - tappar räkningen.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen planerad! ;D
76. Gånger du haft minnesluckor? - nån gång kanske..
77. Piercingar har du? - 333333. haha oj, det skulle bli 3.
78. Personer du saknar just nu? - några söta
79. Gånger ditt hjärta brustit? - nån gång

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - DET VET NOG UNGEFÄR 5 STYCKNA, SYND OM DET INTE ÄR NI! :)
81. Ska du träffa imorgon? - alla i skolan?
82. sjöng du senast för? -  Patrik
83. Hade du senast en msnkonversation med: Richard.
84. Spelade du tv-spel med senast?Elin, Sara Stoffe, Andreas och Albin
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - hm, svårt.. får la bli Chadis denna gång! :)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen, FAKTISKT!!
87. Förtjänar att dö? - ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - hm, nu kan jag la ta zacis? :D  

VAD:
90. Gör dig glad? - vänner, fotboll och boring skämt, haha
91. Gör dig ledsen? -  lögner
92. Vad vill du helst göra nu? - kolla på tv och äta
93. Önskar du att du slapp göra? - träna...
94. Vill du ha nu? - Sommar!!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar, new moon, jeans leggins osv.
96. Längtar du till? - Sommar eller utomlands!
97. Tycker du om dina betyg? - jag är nöjd
98. Ångrar du ditt liv? - some stuff
99. Är det bästa som har hänt dig? - mitt liv? :D


I almost fell into that hole in your life

The sooner you let two hearts beat together
The sooner you know this love is forever


What a day, så att säga.                                                                       

Allt har varit upp och ner, orkar inte allt.. Det blev iallafall att jag hamnade hos Elin med Sara. Våra vanliga våfflor-bada dag var idag, ännu en gång. Den är behövlig kan jag säga och mysig. Först äter vi våfflor och snackar i 2 timmar sedan byter vi till jaccuzin och snackar där i 2 timmar istället.

Jag börjar längta rejält tills jag fyller 16 jordår, tss. Finns massor jag önskar mig just nu. Fast jag fyller år fredagen den 13 + att vi har engelska nationellt prov, BAD!

Nu ska jag se ONE TREE HILL och sova. Inatt somnade jag cirkus 2, inte bra inte bra.. INTE KUL. BG HEART ME



/jg♥



-

Nu ska jag åka och träna med bästaste laget och lataste Viktoria!

Amor vincit omnia et nos cedamus amori! ♥♥

the same

Jag tog bort det nyskrivna inlägget för jag kände för't.

Skriver med Rebecka om att jag drar upp toalettsitsar när jag har 40 graders feber. Vem gör inte det lix? Springer efter min bror som en galning gör jag också och ser fingrar i toaletten. Jadu, normal är jag inte. Fast nu är det så att jag faktiskt har vuxit ifrån detta Rebecka lilla! :) I'M A WOMAN NOW! hähä

Victoria håller på att göra en header till mig. åååhååå, tacktacktacktack! Den kommer förhoppningsvis upp här imorgon och då får ni se resultatet. Det är inte många som får den äran så var-så-goda allesammans! Jag fattar inte det med varsågoda. Vaddå var så goda? Varför ska man vara god för att få en sak? Eller va? whuuuuut.







söndags kväll


Jag och elin hade tråkigt när vi hämtade kina mat igår :) men visst är hon fin?

Ipoden är utbytt och jag ska fixa till den när jag har tid.

Såg ni gossip girl idag? åååhå va bra det är. Nästan bättre än One tree hill, men bara nästan. Och nate eller Chace Crawford är snyggg, nästan lika snygg som Zacis men bara nästan, tss.. Tänk ett sånt jobb som Jenny har i gossip girl, vad det nu heter. Kunna göra kläder själv, kunna rita, vilket dröm jobb! Synd bara att jag har fått min kreativitet från mina föräldrar och det förklarar det hela.  DESIGNER, så heter det!!

Jo jag vill fixa min blogg, hur tråkig är inte den egentligen? Alltså utsidan. Jag vill ha en snygg header. Jag har photoshop men fattar verkligen ingenting, bara att hojta till om ni kan! :)

Skolan börjar imorgon och jag är 1 % taggad och jag tror inte jag är ensam. Och hela dagen imorgon är jag upptagen med massor av saker så jag skriver på tisdag igen. Have a nice monday! ♥



Fick nyss ett gulligt sms från ElinPelin!
Man kan inget annat än att älska kvinnan! :)<3

/jg♥


pluggdag

Idag hoppade jag träningen för att jag verkligen måste plugga!! Har matteprov på tisdag. Vem lägger ett matteprov precis efter lovet? åååh. Jag fattar ingenting med ränta och skit, det kommer nog inte gå bra för mig i livet, haha. Sedan måste jag läsa ut ondskan och skriva klart resedagboken om Buddhism. Plugg hela dagen, kuuuuuuul.........

Igår var det en mysig dag med dam Scherman och dam Andén, förresten, hihi.

Eftersom jag har tagit en paus i mitt pluggande har jag letat kläder som står överst på önskelistan ;>


nelly.com 1299 kr. Om man ändå
var lite rik..

nelly.com 499 kr

nelly.com 269 kr, billigt!

nelly.com 1298 kr. SNYGGGGG!
alltså bikinin, haha.

nelly.com bara 500 kr......

vet inget om det, haha. HUR SNYGGT?
UNGEFÄR ZAC EFRON SNYGGT = SNYYYYGGGT! höhö.

Nä, nu ska la jag gräva ner mig i skolböckerna igen, de fantastiska böckerna, love på dem!.......


/jg

2

Ikväll ska jag och Elin hem till Sara och beställa hem kinamat och till efterrätt blir det min hembakade kladdkaka. Det blir förmodligen fest på kvällen får vi hoppas på =)

Jag läste i tidningen (haha) att en 13 årig kille ska bli pappa, seriously. Han och en 15 årig tjej. För det första vad tänkte tjejen på? Att ha sex med en två yngre kille som då var 12 ÅR och sen plötsligt är hon gravid och nu är barnet fött. För det andra hur kommer dom klara att ta hand om barnet? 12 år? man går typ i 5an eller 6an väl? Åh herre, ibland undrar man hur folk tänker..


Bild från igår

Alla er som har pojkvän/flickvän kan ju vara lyckliga men inte mår jag sämre för att jag får spendera den här "överdrivna kärleks dagen" med två av mina närsta vänner, nepp. Inte klagar jag, för dom är bäääst! Jag tycker alla hjärtans dag är lite överskattad. Varför ska man inte uppskatta sina vänner/familj/pojk/flickvänner varje dag och varför ska man ge presenter just på denna dag? Bättre att man visar hur mycket man tycker om någon varje dag istället! =)

/jg♥


alla hjärtans dag

Säger man glad alla hjärtans dag? Aja, glad alla hjärtans dag!

Igår var ju somsagt släkten här. Utgång blev det sen för oss lite äldre.
Innan vi gick ut kollade vi som vanligt på min videokamera där vi har typ 5 år gamla videosar. Så jävla kul, hahaha. Alla var verkligen tjocka + jag hade mittbena.... Men jo, vi var la rätt snygga eftersom jag var tillsammans med Alex på den tiden, så någon ville ju iallafall ha mig! ;)

Nu ska jag äta frukost och ringa mina friendZzZzzz!



/jg♥

.




Nu ska jag börja fixa iordning mig.
Ha en bra fredag!

"Alla ljud tystnade all rörelse avstannade mycket, mycket längre än ett ögonblick. Sedan var ögonblicket borta."


strong

"Du kan erövra den värld du vill ha. Den existerar. Den är verklig. Det är möjligt. Den är din."



Fredag den trettonde idag.. scary. Men jag är ingen oturs människa, kanske ibland om jag vinner på pingis över patrik men inte annars. Åh, när jag kollar ut ser det ut som sommar, bortsett från snön, frost osv haha. Men om man kollar på solen ser det verkligen ut som sommar. Det ser ut som om det är 15 grader och jag ska ner till getskär, åååhåå.

Idag kommer halva tjocka släkten hit på kalas. Så idag ska jag städa, göra tårta och plugga lite. Orkar inte tänka på skolan.. alla sa att nian skulle vara slapp? Det tycker verkligen inte jag. Och alla lärare lägger ju alltid alla prov på en vecka och sedan har man slappt igenom 4 veckor, så onödigt.


nä, varför skulle man sakna sommaren? - skara sommarland

skolavslutning i 8an.

fjällbacka

SOMMAR KOOOOOM.

Nu ska jag ut och bara leva the dreaaaam, wooohooooo


/jg♥


dröm

Åhhhh. Ni vet när man känner att man älskar livet lite sådär extra? Man har precis fått MVG på ett prov, man är på g med en kille man gillat länge, man har städat rummet eller pluggat, man älskar sina vänner. Så drömde jag inatt.  Jag verkligen älskade livet och allt var perfekt. Men jag fick nöja mig med att vakna upp och frysa häcken av mig här i underbara SVERIGE!..

jaa.. drömma kan man allt.

Nä vad sägs som att gå och lägga sig framför One tree hill? JA, vad smart du är Johanna, en jättebra idé! ah, tacktack.




Den sitter på väggen nu framöver!



Ipoden is reaady, bye.

/jg♥



torsdag

Ipoden är snart laddad med massa gamla låtar och då menar jag verkligen gamla och töntiga låtar!

Idag har det varit en pluggdag för min del. Är snart klar med resedagboken om Buddhism och har läst lite ondskan. Boken är så himla tråkig, medans filmen är grym. Ska fixa iordning mig lite för snart kommer SuperSötaSilverSara hit! (;

Jo, idag har jag blivit medlem på www.bloglovin.com. Det är lite som bilddagboken, man skriver upp de bloggar man följer och när någon har uppdaterats så ser man det. Skitbra så man kan veta när de har uppdaterats istället för att vara inne på någons sida och de inte har uppdaterat. Så jag tycker ni ska bli medlem där och följa bloggar, mycket enkelt! =)



Jag har letat igenom mina bilder och skulle försöka hitta en normal bild på oss, men icke. Det fanns verkligen ingen, helt sjukt. Antingen var vi tillgjorda eller så såg vi bara allmänt EB ut. Denna bilden var vi allmänt EB på men den får duga, AHHAHA.

/jg♥

one tree hill..

.. är ju verkligen världens bästa och finaste program.

"Att inte vara någon annan än sig själv i en värld som försöker få en att bli som alla andra är den svåraste kampen en människa kan ge sig in på, en kamp som aldrig tar slut."
Texterna som kommer vid slutet på varje avsnitt är så fina och betydelsefulla t.ex. den ovanför. Så sant.



Mamma ska skriva ut några bilder imorgon på hennes jobb så ska jag fixa iordning dem till ett fint album, ni får se imorgon. Mitt rum är då helt klart och jag är supernöjd, bara hålla mer rent och städat så blir det perfaaa.

Mamma har också fixat photoshop till mig så ikväll ska jag fixa och dona med det + one tree hill såklart ;>

"Sov gott och vakna torrt" - lillerik.


staden

staden today again med mamma och Putte. Vi skulle hämta min telefon och fixa lite saker. Frågan är om jag ska ha kvar mammas gamla eller ha kvar min. Den är ju lagad nu så då slipper alla klaga på att den är cp, även fast den är det faktiskt! Någon sjukdom ligger ju i dendär telefonen.. men jag älskar den ändå.

 eller


Jag fick köpt ett billigt puder med, typ ullared billigt ni vet, det är grejer det!
När jag har städat klart ska jag ner och träna i gymmet och bränna FEETTTT. Min onyttiga sida har kommit fram de senaste 2 veckorna, så allt ska bort. Visste ni att man måste springa 1,8 mil för att få bort en pizza? eller 4 km för att få bort en 200 g choklad? åh herre..

visste ni också att alla isbjörnar är vänsterhänta? (stavas det så?) Iallafall, det är dom. Så om ni ska hälsa på dom skaka hand med vänster hand så det slipper bli pinsamt.

Nä, nu ska jag somsagt ner och brännaa feeett                      

det låter jobbigt........




gullepluttii

onsdag

nu åker jag in till göteborg för att fixa lite saker, kan misstolkas but it's not vad det låter, eller något.
ha en bra dag! Slänger in en gammal bild från model-lab


för att...

...lovdagar är till för domhär dagarna!

Vaknade runt 10 och lagade frukost till mamma och puttrik snäll som man är. Sedan fixade jag iordning mig och gick till bussen och mötte upp Elin. Sara var på bussen och vi åkte vidare till Göteborg, hämtade ut biljetterna och gick runt och lullade litegrann. Sedan var det tags att se i taket lyser stjärnorna, jag har läst boken och den var så fin så jag hade mina förväntningar. Svenska filmer brukar inte vara bra enligt mig, rätt töntiga. Som linas kvällsbok, boken är den bästa jag läst men filmen suger verkligen. Iallafall, filmen var braaaa och några skvätt tårar fick vi alla 3. Man verkligen sätter sig in i situationen och tänker tänk om det var jag. Jag verkligen lider med er som har det ungefär såhär, jag kan inte riktigt säga vad ni går igenom, men fyfan vilket rent helvete!

Vi åt paprikaaaaaa, sedan åkte jag hem och tränade futball with astan och kvickis m.m. grömma girls detdära! FRÖLUNDA VANN MED, ERIK KARLSSON GJORDE MÅL, VÅRAN LITTLE HEROO, tss.




lilla tsatziki var med i filmen, men nu äldre och sötare! eller snyggare kanske passar bättre..

Sara skickade nyss ett gulligt sms "ful, fulare, saraochjohanna? :$" Du är alltid så söt lilla vän, du uppskattar mig verkligen och säger att jag alltid är så söt. Ett stort plus till dig! hahahah, du är så ful.



/jg

i don't want to be

  

Min dag har varit oerhört bra. Har bara legat i sängen och kollade på twilight och one tree hill. Håller på att laga den berömda kycklingen inom vårat gäng, den era mycketa goda.

Seriöst, ozzy idag. Han har varit ett helvete. Han sov hur länge som helst idag och när han vaknade hade han damp, sprang runt överallt, åt upp min mat, slogs, gjorde sönder saker. Vad är det för fel på honom? Han höll på att äta upp min mat och jag tog ner han från diskbänken och han slog mig rakt i fejjjaaan, rena rama höger knock outen, seriously, damp katt. Men vet ni vad? Jag är mycket mycket glad idag också, hihi ♥. Mer får ni veta framöver! Nu ska jag fixa till kycklingen innan Ozzy äter upp den. tjabalala!






/jg♥

.

Allt blir verklighet för dom som aldrig har haft någoting, dom som vandrar genom livet och lever på minnen. För kärlek är allt, hjärtat är din vän och man är glad för luften som man delar på i världen. För alla är vi lika, alla har vi rätt blod och alla är lika värda. Vissa blir mobbade, fel behandlade, men i slutänden har vi ändå alla samma möjligheter. Om man vill kan man bli vad man vill, bara man kämpar. Förstå tanken som speglar en frihet till världen. Först har man allt sedan står man ensam kvar utan någonting, man har förlorat.

För ensam är aldrig stark








moment like this




Ni är bäst!

Ipoden är laddad med ny fräsch musik, kelly clarkson!

Jag var nära på att fälla en tår när jag kollade på Gossip Girl förut. "Åh vilken tönt du är" skulle jag höra av Rillut om han var här, men nepp det är han inte så jag får fälla hur många tårar som helst. Jo, jag har kommit på att jag äter i princip hela tiden, helt sjukt. Jag äter och efter en timma sitter jag med något annat i handen och äter på. Mat är ju så gott, varför? Tur att jag tränar så hårt så jag slipper bli fet. Det var någon som skrev förut "bättre att äta onyttigt och sådant man gillar och träna stenhårt, istället för att skita i godsaker och träna lite mesigt" Precis så är det för mig, haha =)



Glass åt jag också förut. Den glassen är nog den godaste som har tillverkats.
Nä, nu ska jag sluta fantisera om mat och kolla på One tree hill! ♥♥

alooo

När jag skrev hat träning tror jag att jag underdrev. Denna träning går inte ens att beskriva med ord.. Sammanlagt sprang alla 1 mil gjorde 110 armhävningar, 110 situps och 110 upphopp + spel. Helt slut? JAAAAAAAAAAAAA

Igår spenderade jag dagen och kvällen hos Elin med Sara. Vi hade kul. Vi åt faktiskt, tror det eller ej! ;) Vi sa såhär att istället för att skriva att vi äter kan vi ju säga att vi gymmar. Tänk er själva? Gymma typ 64837 gånger om dagen, det blir ju helt perfekt! Jag tog några bilder igår och dom kommer upp när jag har ork, men iallafall idag.

Min kväll ser ut såhär;
18.00-19.00
- one tree hill/top model
19.00-20.00
- gossip girl/top model
FÖR ATT GOSSIP GIRL BÖRJAR IDAG IGEN, WOOOHOOOO!

Skriver efter min underbara tv tittar kväll i min underbara säng, bara låta träningsvärken ta över min kropp.

/jg♥


m

hat träning nu. Efter söndags träningarna ligger man typ och spyr, men det får man tåla!
tjadåååå

youyouyou

Igår runt 8 tiden stack jag till Elin där också Sara var. Jag tog med mig en film men det blev inte så mycket filmtittandes. När vi väl har hittat ett roligt ämne att snacka om så kan vi prata i flera timmar, vi slutar aldrig. Så var det ungefär igår, vi bara pratade, skrattade + åt glass. Jag kan ju säga att Elin bara slevar i sig glass, hon säger hela tiden såhär "Men kan ni säga till mig att sluta äta!?" Visst gör vi det, men det är svårt att få stopp på henne! ;>  Jag kom hem runt 1 igår kanske? Slocknade direkt efter lite twilight läsning!


Idag ska Patrik ha fest här hemma så jag mamma och pappa måste vara ute ur huset vid 3. Då åker jag till Elin och senare kommer Sara. Hoppas våra planer blir bra ikväll, då kommer kvällen bli toppen!

Jo, det är inte vanligt att se Patrik städa. Direkt när jag gick ut i mitt rum kom han med ett stort leende "söta syster, vill du tjäna pengar?" hahaha, no way. Nu ska jag packa lite, sedan åker jag till Elin.
Have a nice night!



snygga kallsipper bruther! :)

/jg♥

everything is relative

Nu består ipoden av Kevin Bazinet med massa cover.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, antingen fest eller myspys. Känns så underbart att det är lov, kan bara slappa igenom helgen för att sedan partaaaa i veckan eller nästa helg. Jag och Malin räknade ut att det är 7 veckor i skolan sedan nästa lov, segt. Jag säger alltid att jag ska vara med folk på lov som jag inte är med så ofta, men det blir inte så mycket av det, tyvärr. Men boogrenan ska jag iallafall vara med, för hon är bäst. Kanske Aulinen vill hänka på, för hon är allt en cool brutta, fniss. Massa plugg och Elin och Sara blir det iaf en del, och det sista tackar nog ingen nej till! (;

Nä, nu ska jag ta tag i mitt liv och börjar städa mitt rum. Sedan blir det VÄRLDENS GODASTE MAT, tur att bruther har en god matsmak, tss. Tårta med eller kanske ben och jerry glass, men mamma kommer nog inte hitta något sånt modernt. :) JAJA, nu känner jag att jag spårar ut samtidigt jag gör det så lägger jag upp någon tönt bild. HÖHÖH.


kofta-gina tricot 49kr
t-shirt-gina tricot 99kr
chinos- vet inte, en väldigt bra butik. HAHAHA, JAG ÄR SÅ ROLIG!


När han inser att du är den rätta ligger du bredvid han som redan insett det.

/jg♥

let it go

Onsdagen och torsdagen bestod av sara - elin - mat - jacuzzi - träning - nationella prov - typ.



Idag fyller bruther 18 år, gratz to you! Han fick en resa till England och kolla på Manchester United - Inter med far min. Jag skulle gärna följt med och kollat när Christiano Ronaldo äger alla på planen.. men när jag fyller 18 ska jag och mamma åka utomlands och göra något speciellt, nannana.

På idrotten idag sa jag såhär till Johan; Men vi kan ju inte använda dom hårda bollarna när man ska skjuta på varandta? Någon kommer få den i huvudet. Och vet ni vaaad? Jag fick den jävla bollen rakt i ansiktet och en fläskläpp på köpet fick jag också, guttans.... Nu äre lov också! wow, tummen upp. Fast på lovet måste jag läsa ut ondskan, twilight, skriva resedagbok och öva på matteprovet. Så det blir mer plugg än annars, men det står jag ut med för det är så underbart att vakna utan någon väckarklocka, liiiiivet.

/jg♥


18

GRATTIS BROR 18 JÄVLA ÅR!!!!!


breathing

jag har bytt ut mina blandade favoriter till yellowcard låtar i ipoden, lyssna!

som vanligt så tjaffsade jag och Richard i skolan, som vanligt tryckte han ner på mig och som vanligt får jag inte tycka vad jag vill för han. Ett vanligt tjaffs för oss två. Ibland vill man bara ta matteboken och kasta den i hans huvud. Men om jag skulle gjort det för längesen skulle jag inte haft så kul i skolan som vi har, så jag skiter i matteboken. ;>

Hade nationella prov idag i svenska, läsförståelse. Det gick bra tror jag.. Alla i hela nian stod och snackade om vad alla svarade och blablabla, sånt är jobbigt för då känns det som om man bara svarar fel på alla. På torsdag blir det att skriva en uppsats i 3 timmar, det kommer bli segt.



Läste lite gamla Frida tidningar förut och sånt här kan vara kul att veta om boooys.
52 % av alla killar har sökt efter den stora kärleken på internet.
58 % väljer kläder för att imponera på tjejer
66 % tycker att tjejer är snyggare på vintern eftersom de inte visar lika mycket hud
56 % tycker å andra sidan att kortkorta kjolar är absolut snyggast på tjejer.
35 % har någon gång köpt en självhjälpsbok i hopp om att förändra sitt liv.
47 % tror att deras självförtroende gör det svårt för dom att hitta en filckvän.
29 % blir sugna på att göra slut med sin flickvän när kompisarna blir singlar
20 % ångrar att de var ledsna så länge efter att deras senaste förhållande tog slut.
30 % förlorar förmågan att tänka klart när de går in i en relation.
21 % har fantiserat om att ha sex med en kompis flickvän
52 % skulle tänka sig att förändra sitt utseende med platsikkirurgi
57 % har gått upp i vikt för att de ätit för mycket godis och kakor
27 % tänker på sex i skolan
79 % tycker att silikonbröst är big no no
69 % har aldrig varit otrogna
11 % tycker att det är snyggare än sin flickvän
27 % har aldrig någonsin gråtit över en tjej
78 % har någon gång fantiserat om sin flickväns kompisar

haha, nu vet ni. Idag är det träning 7-9 och imorgon efter skolan är jag förhoppningsvis med två coolingar!

/jg♥


fight

Jag kommer vara så förberedd imorgon till nationella. Har köpt världens godispåse, det gör det hela mycket bättre. =)
De på träningen som missade förra konditionstestet fick göra det idag, bla jag. Det gick faktiskt skit bra! Annars var träningen rolig, mycket spel.

Jag känner att jag alltid skriver om tråkiga saker. Händer ingenting i mitt liv på vardagar, bara plugg och fotboll.
På tal om plugg så har jag bestämt lite såhär inför ipodsaken. Att ibland lägger jag in speciella artister, te.x Gavin degraw, hihi. Ibland kan det komma jätte gamla låtar och ibland de nyaste. Jag uppdaterar nog ipoden imorgon eller på onsdag så lyssna på och bli lite besatta, like me.

things will never be the same...




Jag saknar så många saker. Hur tajt jag var med David och Louise, hur mycket jag umgicks med Bella, Erika och Linnea, hur mycket jag älskade att spela fotboll, hur roligt jag coh Louise hade, hur mycket jag umgicks med Bogren, hur roligt det var att bara ligga och skratta med tjejerna, hur roligt det var när alla var på bästa humör, hur mycket jag saknar Thailand. Det är så mycket jag vill ha tillbaka. Det är så många saker jag ångrar och när jag tänker tillbaka på tiderna jag hade med många får det mig gråtfärdig. Livet är så tufft nu. Man är aldrig 100 procent lycklig och det är alltid någonting som tynger än. Förr tänkte man aldrig på det utan levde för nuet och bara älskade livet. Things will never be the same...

Nu blev jag helt plötsligt jätte deppig och ska lägga mig ner och läsa Frida!

/jg♥


crazy

The difference I'm feeling in my heart
Is the difference of loving or not
And under the stars and moon and sun
Is the perfect becoming of one ♦

I just wanna thank you baby..
bästa låten Gavin har gjort tror jag allt. Helt underbar.
Skola som vanligt idag och imorgon börjar nationella prov, svenska. Pff.. På gympan hade vi en vikarie och hon ba; "De tre åren i gymnasiet är bland de värsta skolåren i era liv" kändes bra, mycket bra.

 


stylebystars.com - snyggaste klänningarna

Nu ska jag visa mina matkunskaper och laga pulvermos med fiskpinnar!


/jg♥

without you

Nu har jag fixat ipoden. Massa låtar, mest killar, tss. Ska försöka uppdatera den så mycket som möjligt. Kanske har låtarna i 4-5 dagar och sedan byts några eller alla ut, får se hur jag gör.

Håller på och kollar idol-reprisen från 2008. Någon är ju sådär helt okej gullig, hihi.
Imorgon är det skola och sedan träning.
godnatt!


turn it up

var ju somsagt med mallan igår. Vi kollade på you got served och tjockade oss, det var mysigt.
Ni som gillar dansfilmer bör kolla in center stage turn it up från 2008. Riktigt bra + en snygg kille i den, hihi. Jag får nog erkänna att filmer blir roligare när det är något intressant att kolla på.


sammanfattning om filmen;
Följ med tillbaka till scenen med ny passion och nya danspartners i den storartade energikicken Center Stage:Turn It Up. Kate Parkers stora dröm har alltid varit att få uppträda med American Ballet Academy. Men när hon inte kommer in på skolan inser hon att det krävs mer än bara talang för att lyckas i dansvärlden. Men efter att ha jobbat ett tag på en modern hiphopklubb och med hjälp av en snygg före detta hockeyspelare som gått över till dans, kommer hon kanske att lyckas trots allt.

Jobbiga 3-veckors perioderna började idag, det märktes.
5 km slingan - styrka - styrkeövningar - konditions övning - konditions tävling - spel
Den var bland dom jobbigaste jag har vart med på.. bara tre veckor kvar sen börjar lugna veckan + träningsmatcherna, längtar redan, haha. 

Som ni ser har jag fixat en ipod åt vänster, visst ären fin! ;> Den kan cpa ibland så ni får trycka på play knappen lite extra många gånger. Jag såg nyss att vissa låtar inte heller funkar och att vissa är dålig kvalité på, ska fixa det.  



Kevin Bazinet kolla in han på youtube, såååå braaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

/jg♥

RSS 2.0